Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van EA Sound

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 9 bijdrage(n) van EA Sound (Pagina: 1 van 1)

Topic: dap rw-15 (30-6-2004 02:27:00)
Jah, ik kan natuurlijk niet beweren dat de geluidskwaliteit super was (wat wil je ook..), maar zolang de boxen nog een redelijk geluidje eruit krijgen en de mensen zich maar vermaken en je een applaus geven op het eind doe je het goed lijkt mij :P en dat was zo dus :D

Trouwens, als je een beter mengpaneel neemt, heeft dat bij deze boxen veel invloed op de kwaliteit, of moet je dan echt sub-top boxjes nemen (wat ik trouwens ook heeel graag wil, maar niet echt geld voor heb op et moment ;))?
Topic: dap rw-15 (29-6-2004 17:11:00)
Probeer het es zou ik zeggen ;) Tis mij wel gelukt..

Zo veel is 150 ook niet, daar verkijk je je al snel op.. (we hebben het wel bijgehouden met een lijst, dus we weten dat er zoveel geweest zijn).

Ik moet wel zeggen dat ik in een aardig 'echo-ende' ruitme zat daar.
Topic: dap rw-15 (29-6-2004 11:38:00)

Mr. Edie schreef:

EA Sound schreef:

je zit minimaal wel op 150 man in een redelijk grote zaal (daar kom je bovenuit als het moet ;))
Whahahaha laugh :D ECHT niet.. JE mist snel de hogetonen hoor (ligt wel eraan wat voor feest) maar met Carnaval hadden ze gewoon VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELS te kort hiervoor, als je ervoor stond was het slecht, en op afstand kwamen de achter'buren' alweer eroverheen (behalve over de bassen v/d ESW 1015's).. Maarja, zijn wel leuke dingen hoor..

Aangestuurd had ik met een Mission 900
Tis mij anders wel gelukt en iedereen was er heel positief over. Je komt er ECHT wel bovenuit (in een zaal dan.. weet niet wat je met carnaval gedaan hebt..) Het lukte bij mij gewoon, tis aan jou of je dat wel of niet gelooft.
Ik zeg niet dat het geluid SUPER geweldig was, maar dat kun je zowieso niet verw88 van deze speakers. Het was in ieder geval goed genoeg naar mijn mening
Topic: dap rw-15 (29-6-2004 01:27:00)
Ze doen het wel aardig goed trouwens, had het niet ged8, maar je kunt er veel mee doen! (natuurlijk wel met redelijke versterker..)

je zit minimaal wel op 150 man in een redelijk grote zaal (daar kom je bovenuit als het moet ;))

Ik gebruik hem met een Reloop RPA 1400
Topic: Hoe zijn jullie aan jullie budget gekomen om... (27-6-2004 05:35:00)

Patrick van Vugt schreef:

Eskil schreef:

@ Patrick vette onderbetaalde kinderarbeid dat jij doet zeg... ik ben nu 1 en beginnen werken in Restaurants aan m'n 15e enneugh €35 voor 10uren werk ??? da is gelijk €3.5 voor 1uur werken,van je laten uitbuiten gesproken.
hmmmz tjagh bestaat er in Nederland geen reglementering ofzo...

Hier in België alvast en der zijn nog strenge controles op ook, je mag pas beginnen met werken vanaf het jaar dat je 16 wordt enzo en dit een max. aantal uur per dag en het absolute netto-minimum is toch wel €6.2(in de horeca-sector toch).

Ikzelf werk ongeveer een 25h per weekend dus zo'n 100h op een maand(en in de week naar school).En hiermee verdien ik toch wel zo'n €750à€800 op een maandje...enneugh aan de belastingen aangeven wink ;) uuughm laugh :D niet slecht voor een schoollopende student é
Die 35 is het minimale loon, dus als ik de heledag niks uitvoer dan verdien ik 35,- werk ik hard dan wordt het 45,- maar omdat er altijd wel dingen zijn die geld gaan kosten reken ik op die 35,- minimaal;).
Maar slecht betaalt is het niet hoor, d'r zijn veel meer kinderen die minder verdienen.....
Het is inderddad redelijk veel. De jongen waar ik samen de drive in mee doe is 18, werkt er een jaar (Mac) en verdient ook 3,50 per uur :S Het gekke is, hij blijft het er nog voor doen ook :P. Je moet iig zorgen dat je dit baantje houdt zolang je 14/15 bent!

Heb je ook nog ff gemaild, beetje off topic anders..
Topic: html-tips voor het maken van je site (23-6-2004 17:00:00)
Ik heb een formulier gemaakt met frontpage, maar deze werkt niet met het verzenden ervan. Ik wil dat hij dit naar een emailadrss stuurt, maar hij geeft online bijhet verzenden de volgende fout:

Not Found
The requested URL /r.s.g.de.vries/Drive Inn/--WEBBOT-SELF-- was not found on this server.

Iemand hier een oplossing voor?
Topic: Wat kosten jullie nou? (2-6-2004 21:46:00)

xander 100 schreef:

Heb ik bijna helemaal gelezen niet helemaal.
Maar ik bedoelde te zeggen met 20 euro per keer kom je niet echt aan uitbreiding toe(dit is natuurlijk alleen als je een drive in hebt) wink ;)
Het was ook meer als voorbeeld bedoeld.
Go sherlock razz :p
Topic: Wat kosten jullie nou? (1-6-2004 22:04:00)

sylvia schreef:

Maar ik blijf erbij dat een DAP versterker er net zo netjes uit kan zien als een Crown, voor de leek. Hoe het uiteindelijk klinkt, kan weer een ander verhaal zijn.
Ik bedoelde eigenlijk niet een specifiek lijstej van de apparatuur, maar bijvoorbeeld foto's waarop je apparatuur er mooi uitspringt en het een goede show lijkt. Maar oke ik begrijp wat je bedoelt wink ;)
Topic: Wat kosten jullie nou? (1-6-2004 00:25:00)

sylvia schreef:

Ik begrijp eigenlijk nog steeds niet waarom mensen alléén aan de hand van een lijstje denken te kunnen bepalen wat iemand kan vragen.

Ik heb jarenlang op een lokatie gedraaid met twee hifi-cd-spelers, naar volle tevredenheid van het publiek. (Die waren gewend dat er niet gemixt werd.)

Mijns inziens is met name leeftijd, ervaring en draaikwaliteit bepalend voor de prijs, niet hoeveel lampjes iemand heeft, of wat voor cd-spelers. Dat wordt pas interessant bij de "grote" pro-licht- en geluidverhuurders, waar het om veel meer gaat dan wat licht en muziek.
Denk je niet dat mensen meer kijken naar wat voor shows ze te bieden hebben. Als jij over redelijk goede DJ-apparatuur beschikt, gaan mensen er niet vanuit dat je een professionele eierbakker bent toch?