Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Smarty

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 4 bijdrage(n) van Smarty (Pagina: 1 van 1)

Topic: hoe haal jij je moeder over? (17-9-2004 19:16:00)
ik denk dat als je ouders hebt die lastig doen over "alweeeer een nieuw mengpaneel..." je je ouders moet laten zien dat je je er echt wel in verdiept hebt en niet zo maar wat aanschaft. noem alle nadelen (laat het desnoods zien of horen) en ga vervolgens de voordelen van de nieuwe bij langs. en waarom je juist die keuze hebt gemaakt.

Ouders hebben "vaak" "weinig" verstand van alle apperatuur (niet persoonlijk bedoeld!) en daarom lijken alle mengpanelen al snel op elkaar voor hun. en inderdaad, dan willen ze je waarschijnlijk beschermen tegen al die aankopen die je doet. zo zien je ouders dat je tenminste wel verstandige aankopen doet.
op deze manier heb ik nooit problemen met mijn ouders gehad (nu heb ik ook geen hele drive in:P)
maar toch denk ik dat je zo een heel eind komt.
marten
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (14-7-2004 15:45:00)
dankjewel voor de tip tom. aan zo iets zat ik zelf ook al te denken. ik ga 't de volgende keer zeker toepassen
Topic: Ergenissen on stage/ tijdens het draaien (13-7-2004 19:34:00)
tja... mijn grootste ergernis was toch wel de chaotische school van ons. we hadden zo'n muziek avond (allerlei optredens enzovoort).

Dus we zijn 's ochtends eerst aant opbouwen (met het idee van jullie zoeken het maar uit), moeten we om 1 uur opeens ook een soundcheck verzorgen terwijl de gehuurde PA set er nog niet is... Toen die dus eerst maar opgehaald, wel een mooie Nexo set:) , die aangesloten in een overvolle aula. Verder verliep het wel goed, behalve het feit dat er om 5 uur nog steeds bandjes waren die wouden soundchecken.

Tijdens de avond worden er dan zo maar het programma omgedraait zonder dat dat ff aan de geluidstechnicus achterin wordt doorgegeven zodat jij op het laatst nog snel de juiste cd bij het optreden moet pakken. Een andere stapel cd's word je snel nog aangereikt. je raad het al, ik start dus een verkeerde cd...

Overigens een leuke avond geworden, maar ik ga volgende keer wel wat meer structuur aanbrengen
Topic: Te doen bij brand (7-5-2004 18:43:00)
Ik denk ook dat je een probleem krijgt met de kroegbaas (of wie dan ook). die is verantwoordelijk voor dat die brandblussers daar ook daadwerkelijk hangen.
je eigen spul mee lijkt me wel het verstandigst