Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Cerwin mic vega

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 3 bijdrage(n) van Cerwin mic vega (Pagina: 1 van 1)

Topic: Vervangen versterkers + boxen (4-6-2004 17:36:00)
Hey je filterd ze goed je kan ze ook nog tot 180 hertz door laten lopen dan heb je net iets meer db's uit je subs. zoek maar eens wat dingen over raveland(type nummer invoeren en raveland)subs via google. De mensen zijn over het algemeen zeer tevreden over de subs. Ik zou de bas kasten overeind zetten en daarop een mooi topje dan is het ook lekker compact (mooie oor hoogte) (minder versterker en minder boxen)Natuurlijk weet ik dat een dubbel 18 inch van meyer sound, nexo ,ev ,eaw enz meer kunne presteren. Maar daar is de prijs ook naar,want zo'n merk heb je niet onder de 2000 euro( dubbele 18 inch) die ep 2500 kun je best kopen is goed alleeen wordt er snel warm vind ik. Als je wilt stuur ik wel een keer een foto van mijn set.
Topic: Vervangen versterkers + boxen (3-6-2004 19:42:00)
Even over Raveland. Raveland is een prut merk met peizo drivers, maar de laag kasten van hun zijn wel degelijk goed alleen de 2x18 inch dan (dit gaf Conrad zelf aan me toe omdat ik er 4 ( 2 plat op elkaar ) heb gekocht en voor hoog heb ik cerwin vega t250 met lab gruppen speaker processor en dat laag is gewoon niet normaal!!!) . Ze zijn niet duur en er kan een goede diepe bas uitkomen als je de kasten goed filterd. Mischien een optie als je 2 van die subs hebt kun je ze rechtop zetten en daar een topje opdoen bv de sf 15 van jbl. En dan aktief filteren.
Topic: Welke geluidsset raden jullie aan? (22-5-2004 19:45:00)
Wat ook kan is een mooi klein setje van hk kopen dat klinkt goed is niet al te zwaar. Of nog gewoon 2 active subjes eronder kopen.