Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Straydog

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 13 bijdrage(n) van Straydog (Pagina: 1 van 1)

Topic: Ableton Live 4 (2-6-2005 09:49:00)
Hallo

Ik wou dat topic weer eens nieuw leven inblazen, want de ontwikkelingen van dit handige tooltje en zijn gebruikers krijgen steeds meer aanhang. Versie 5.0 komt binnen kort uit, en naast het feit dat de remix / mix functie uitgebreid is, ondersteund het programma nu ook mp3's. Sasha staat en slaapt met dit programma wink ;) , en ook Armin van Buuren kent de functie van het programma. Naast het feit dat hij zijn laatste CD " A State Of Trance 2005 ) helemaal gemixt is met dit programma, daarnaast mixt en record hij ook zijn Radioschows " A State Of Trance " op deze manier.

Ik wil mezelf ook een verdiepen in dit tooltje ( heb de demo even gedownload ) en wil ook eens kijken naar het mix gedeelte. Op zich zit er logica in, alleen is het een hele andere manier van mixen heb ik ontdekt.

Mijn vraag is, zijn er al andere medemensen die ook al met dit programma aan de gang zijn, en wat zijn jullie ervaringen, en tweede vraag is, is er soms een speciale controller voor dit programma om te mixen, of is het echt puur toetsenbord en muis ? ( is dit uberhaupt te doen ? ) Heb wel de reply's hierboven gelezen, maar heb meer het idee dat de controllers er zijn voor het producerenen niet voor het DJ mixen.

Hoor graag jullie ervaringen

alvast bedankt
Topic: Wanneer veroorzaak je geluidsoverlast? (16-4-2004 19:21:00)
hoe doen jullie dat als je bv in een flat woon, ik ga binnenkort verhuizen, en zit me nu al af te vragen, hoe snel ik mijn buren op de dak heb, omdat de muziekkeuze die ik draai niet echt hun stijl is angry . ik heb volgens mij ook wel eens een topic gelezen dat je iets met koptelefoons kon doen en dan op die manier gaat mixen ( kan het helaas niet meer vinden ) zonder dat iedereen er last van heb, heeft iemand daar nog wat info van. Isoleren is een optie ( gelukkig is het nieuwbouw ) maar dat kost ook nog wel wat euries.

alvast bedankt

Straydog
Topic: Logo's ontwerpen. (24-2-2004 13:39:00)

C-XL.nl schreef:

straydog schreef:

volgens mij moet me e-mail zichtbaar zijn voor anderen
( heb hetkruisje aangevinkt in mijn gegevens of moet dit uit staan ? )

Straydog
Thanks, wist ik niet ( maar goed het is ook daarom ook maar een hotmail adres )

Straydog
maar ik heb je al een mailtje gestuurt via je website.
Topic: cd-spelers... welke zijn de beste?! het blijft een moeilijke vraag (24-2-2004 13:34:00)

Reind schreef:

Ik denk dat je dan beter naar de CDX1 kan kijken van Numark. Daar heb ik dan persoonlijk meer vertrouwen in dan de Technics. Helemaal omdat de CDX van update's voorzien kan worden door de user zelf. Iets wat ik persoonlijk een fantastische feature vind. Neem bijvoorbeeld de Tascam CD302 -> De user kan zelf zijn cd speler updaten en krijgt zo nieuwe features en problemen waar men tegen aan loopt kunnen opgelost worden. Numark heeft het ook bij hun CDN90 en Axis serie voor zover ik weet.
Denk dat dat toch wel een beetje de toekomst is aangezien je hardware steeds meer software afhankelijk word.
Hoi Reind

Thanks for je mail, ben even naar je site geweest om te kijken, en het is een strak dingetje. Alleen heb ik het niet zo op numark ( mengpanelen voind ik nogal ruk ) platenspelers zijn ze wel weer goed in ( heb zelf een Pro tt2 ) dus ik ben altijd voorzichtig met dit merk. het is alleen jammer dat er geen prijs bekend van is sad :( Technics zal inderdaad wel viele euro's kosten dus ik denk toch dat het een pioneer of denon gaat worden ( of numark moet ook een leuk prijsje hebben ) Cd spelers zijn leuk maar het moet voor een bedroom DJ als ik toch ook nog wel betaalbaar blijven wink ;) we moeten tenslotte nog wel wat centen over hebben om plaatje te kopen

Wat betreft het hardware gedeelte ben ik met je eens, dat gaat wel de trend worden. De markt om te mixen met een laptopje is al ook al behoorlijk aan het stijgen. Blijft het wel raar vinden. Heb gabriel & dresden laatst gezien als je ziet dat die gasten gewoon een appele laptop hebben en daar de set van hun leven uit lopen te beuken ( respect for it ) dan sta je wel raar te kijken. Waar is dan de feeling van vinyl gebleven ga je je afvragen ? happy :)

Cheers

Straydog
Topic: Logo's ontwerpen. (24-2-2004 13:22:00)
volgens mij moet me e-mail zichtbaar zijn voor anderen
( heb hetkruisje aangevinkt in mijn gegevens of moet dit uit staan ? )

Straydog
Topic: Logo's ontwerpen. (24-2-2004 13:02:00)
Ben ook op zoek naar een logo, als er nog mensen zijn die zich willen bieden, hoor ik het graag. Ben snel tevreden. en wil je er een kleine vergoeding voor hebben dan is het geen probleem( of een leuk dj setje op een cd kan ook bv )ik weet niet of ik ook de mensen die al hulp hebben aangeboden ook lastig mag vallen of dat het maar een eenmalige actie was vandaar

Hoor het wel

alvast bedankt

Straydog
Topic: cd-spelers... welke zijn de beste?! het blijft een moeilijke vraag (24-2-2004 12:50:00)
ik wil ook cd spelers aanschaffen, en heb me keuze al kunnen beperken tot een Pioneer 800 en een Denon 3000 happy :) als ik zo alles lees, verschillend de spelers niet echt veel van mekaar, ( of heeft iemand nog een tip ' van dat is echt een groot verschil ' )
Maar nou is het toch oom dat Technics ook binnenkort met een cd speler komt, meende foto's gezien te hebben op het forum, Dre weet jij soms wanneer die komt en of je ook een goedkope en duurde segment heb van prijsklasse ? ( zal wel niet technics kennende angry )

Alvast bedankt

Sraydog
Topic: lezen van gebrande cd's van Gemini CDJ-20 (23-2-2004 12:58:00)

Tom schreef:

Heb het vandaag even uitgeprobeerd.
Branden op 48 voudige snelheid, geeft af en toe hikjes in de muziek
Branden op 32 voudige snelheid, geeft af bijna geen hikjes in de muziek
Branden op 20 geen enkele.
Ook zonder de burnproof actie, is dit echt zo wat Dre zegt. Wist niet dat Burnproof zo werkte namelijk

Straydog
Topic: lezen van gebrande cd's van Gemini CDJ-20 (23-2-2004 12:56:00)
To Sylvia : Sorry my fault, ik was gelijk al aan de tweede topic begonnen sad :(

To Dre en de rest. Thanks for jullie reacties, goed om te horen dat denon en Pioneer niet echt moeilijk doen met fik cd's. Blijft het toch weer verder spitten om een keuze te maken tussen Pioneer & Denon. of misschien de technicus ( hoewel ik niet denk dat die ook in het 800 pleuro segment zal zitten wink ;)

Straydog
Topic: lezen van gebrande cd's van Gemini CDJ-20 (22-2-2004 23:43:00)
Hoi Sylvia

klopt, had ik ook gelezen, maar de topics zijn al een jaar oud, in die tijd er is een hoop gebeurd ( zowel met de spelers en met CD-r ) en ik wou gewoon weten wat de ervaringen zijn met de Pioneer 800 en de Denon 3000 happy :)

Cheers

Straydog
Topic: lezen van gebrande cd's van Gemini CDJ-20 (22-2-2004 20:09:00)
Even een algemene vraag: Is het altijd zo dat cd spelers ( enkel ) problemen hebben met gekopieerde cd's ? ik wil binnenkort ook twee cd spelers kopen ( ben er nog nog niet uit of het pioneers 800 of de denon 3000 gaat worden moet nog ff in de revieuws bladeren happy :) ) maar ik ben nu alvast wel wat cd-r aan het branden voor later. zal er weinig voor voelen als ze straks amper gepakt worden door de spelers. Is er een manier om te branden zodat je geen probleemen heb of niet Dre ? Voor de info. Ik loop nu alles te branden op 8 speed met een Plextor fikker. Programma is CDr win en schijfjes zijn van Sony ( type Suprema's ) en MAM SG Ultra van Mitsiu.
hoor graag van je

Thanks

Straydog
Topic: Programma's om je cd's te catalogiseren. (21-2-2004 16:30:00)
Thanks for the info, ik heb ff een trail versie van Filemaker gedownload, en het ziet er strak uit. Is ht nou ook zo dat als je hier data invult in dat programma je later ook erop kan sorteren ( bv artiest of platenlabel ) Acces heeft die mogelijkheid maar ik ben een beetje anti Bill ( hij verdient al genoeg knaken razz :p )

thanks

Straydog
Topic: Programma's om je cd's te catalogiseren. (20-2-2004 13:07:00)
Ik heb ook verhalen gehoord dat Filemake Pro behoorlijk flex is om een database te maken wink ;) hoe heb jij dat gedaan ? heb je een voorbeeld gebruikt of ben je zelf aan het knutselen. Ik heb gekeken naar Music collector van Collector.com opzich een heel strak programma, maar dingen toevoegen is lastig, Teveel toeters en bellen erop ( Cd covers en audio fragmenten hoef niet echt voor mij ) en ik bener nog niet uit of je gegevens kan exporteren naar een excel of word document. met ruilen wil je toch wel eens een overzichtje kunnen sturen naar iemand.

Alvast bedankt

Straydog