Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Skampy

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 4 bijdrage(n) van Skampy (Pagina: 1 van 1)

Topic: Monitor luidspreker (19-1-2004 17:10:00)
Thanks voor de link! s Wel handig. Maar mijn hamvraag is eigenlijk nog altijd:

Zijn active studiomonitors geschikt om mee te draaien (uiteraard ga ik niet zo stom zijn zo'n speakers naar de klote te spelen)? Is de klankkleur daar niet te vlak voor? Gaat die genoeg bas geven? Zo'n dingen wil ik wel es weten!
Topic: Monitor luidspreker (19-1-2004 16:35:00)
@ Dré:

Is er nu echt geen goed alternatief voor die Syrincs? Ik vind de prijs nét iets te hoog. Maar ik zou wel goeie speakers willen hebben om te draaien. die dingen moeten niet retehard hard gaan (ik draai ook geen knalharde techno ofzo), maar vooral een zuiver geluid geven en natuurlijk ook een beetje bas. Bijkomend probleem bij mij is dat ik een subwoofer niet echt kan gebruiken denk ik, want mn dj-installatie staat op zolder op een dubbele vloer. Ik vrees dat die bassen dan ook door heel het huis gaan resoneren. Maar ik dacht dus persoonlijk aan die Behringer Truth B-2031 speakers (www.new-line.nl/v/12647). Die lijken me wel goed, enigste vraag os of dat die dan weer genoeg bas aankunnen (de bas moet niet pompen, maar ik wel em wel horen, snap je?).
Topic: Vestax PDX stofkappen (19-1-2004 15:52:00)
Ik heb ze hier in een winkel in België (www.bekafun.com ) gevonden voor 62 euro / stuk. da's nog altijd duur voor een stofkap, maar valt nog mee als ik die andere prijzen hier lees.
Topic: Vestax PDX stofkappen (5-1-2004 23:28:00)
Je bent goedkoper en beter af met flight cases. Staan hier niet in de catalogus, maar ik heb net custom cases voor de pdx-2000 van Road Ready besteld voor 120 euro/stuk.