Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Mvanderlingen

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 2 bijdrage(n) van Mvanderlingen (Pagina: 1 van 1)

Topic: DJ-nickname (21-11-2003 15:46:00)
insanecore

die kreeg ik eigenlijk vanzelf opgelegd, iedereen vond me gek genoeg om me als "insane" te bestempelen, en omdat ik in de loop der jaren een beetje harde stijl heb opgebouw, wat vaak richting de "core" gaat, is het insanecore geworden
Topic: Stanton SMX-401 (20-11-2003 12:48:00)
om even een oude topic omhoog te gooien en geen nieuwe te openen met dezelfde vraag;

Ik ben ook een tijdje al aan het rondkijken voor een setje,die smx-401
lijkt me wel leuk. Voor hetgeen wat ik ga doen, geschikt, ik wil er 2 TT's en 2 cd spelers op hebben EN evt in de toekomst een extern effecten bakje.
Qua uiterlijk ontloopt ie niet veel van de pcv275 MAAR, iets zegt mij dat ik die niet zo mooi ga vinden, alleen al het feit dat ik zilver kleurig of zwart mooier vind.

Maar nu rest mij de vraag...wie heeft er ervaring mee en kan wat vertellen over dat ding, of hij het geld ook daadwerkelijk waard is en dat je niet na een half jaar, met krakende faders zit en met een potmeter los in je hand?

en ja, ik weet dat die vestax beter is, maar die optie komt pas op het moment dat de stanton echt voor mij afvalt, dateq..leuk, maar nee..ik hou niet zo van lange faders

alvast bedankt
Marcel

P.s, ik begin niet net, heb een jaartje een draaistopje gehad en eigenlijk al sinds 93 actief aan het draaien geweest, tot een jaar terug dus.
budget: gangbaar voor een thuis mengpaneel, denk zelf aan 600 max, boven de 7 a 800 vind ik toch iets te ver gaan voor een "thuissetje"