Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Tha Dj

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 1 bijdrage(n) van Tha Dj (Pagina: 1 van 1)

Topic: dj's gezocht (5-11-2003 14:50:00)
Zoals ik al zei: ik doe het niet voor nop, ik moet er wel wat aan over houden, ik ben wel eens voor meer dan 25 euro per uur mijn nest uitgekomen maar niet vaak voor minder wink ;)

Bovendien, een jaar ofzo? Je kan me wel bij de top dj's of wat ook zetten in je lijstje maar hoeveel ervaring hebben jullie "top" dj's? Ik wil zeker niet arrogant overkomen maar heb al een tijdje (8 jaar) ervaring met plaatjes mixen en ook op feesten en in clubs gedraaid, als jullie top dj's willen zal je dus ook je tarieven wat moeten opschroeven want voor 25 euro per uur (mits het lang achter elkaar draaien is, dan denk ik er misschien over na) draai ik me nog lekker een keertje om in mijn warme bedje....
Er wordt naar jong talent gezocht. Als je zelf een jaar of 14-15-16 bent, ben je al heel blij dat je een kans krijgt en dat je tussen de 7.50 en 15 euro per uur verdient. Vergelijk dat maar eens met het loon in een modale supermarkt. Draai je al 8 jaar, dan kun je naar mijn id beter een ander boekingskantoor zoeken. Het is een goed initiatief, maar grotere jongens zoals jij kunnen ze waarschijnlijk toch niet betalen. Met alle respect voor jou, maar ze moeten ergens beginnen!