Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Thetys

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 15 bijdrage(n) van Thetys (Pagina: 1 van 1)

Topic: Nieuwe pioneer djm 600 kloon (2-1-2005 22:25:00)
Okay, dat klinkt al veelbelovend. Ik ben benieuwd naar de rest. Vooral of de reloop zich een beetje staande kan houden t.o.v. het het geimmiteerde apparaat. Zelf twijfel ik nog steeds tussen de synq en deze...
Je site is wel erg okay trouwens!
Topic: Nieuwe pioneer djm 600 kloon (31-12-2004 01:12:00)
Ik ben benieuwd! Kan je er tot zover al iets over vertellen? De meeste vrezen ervoor dat alles nogal fragiel is. Kan je al een tipje van de sluier oplichten?
Topic: Nieuwe pioneer djm 600 kloon (18-12-2004 20:50:00)
Ow! Happy happy joy joy....ff alles in de smiezen houden!
Topic: Nieuwe pioneer djm 600 kloon (10-12-2004 18:08:00)
Draaitafels heb ik en die gaan ook nooit meer weg. Maar om een beetje mee te gaan met de digitale revolutie EN omdat mn collectie toch als MP3 ga bewaren (Na een beetje processing met Waves om ze op te knappen)denk ik al een tijdje aan een CD uitbreiding. Ik dacht nu dus aan 2 TT's met daartussen de Synq en een dual CD met MP3 ondersteuning....aint that funky?
Draaitafels heb ik overigens bij new-line gekocht ;-)

MAAR....nog steeds benieuwd naar de reloop...dus
Topic: Nieuwe pioneer djm 600 kloon (10-12-2004 14:19:00)

Dré schreef:

Gemis bij de SMX-1 is (vind ik) dat ze hem niet de vormfactor van de Pioneer DJM hebben gegeven.
Ik neem aan dat je de indeling bedoeld? Faders met alles op een rijtje erboven enzo? Op zich vind ik die indeling juist wel interessant omdat ik er toch sterk aan denk om er een dual Cd boven te plaatsen. Met de "diepte" van de Synq heb je daar nou net weer wel de ruimte voor... En die optie kwam eigenlijk pas bij me op toen je er over begon ;-)

Even terugkomend op mutz: Send/Return kan inderdaad handig zijn, ik denk hem zelf niet echt nodig te hebben. Al met al ben ik nog steeds razend benieuwd naar de Reloop... (En eerlijkheidshalve kijk ik ook al met een half oog naar de Numark 5000FX, tis allemaal prijs/kwaliteit he?)
Topic: Nieuwe pioneer djm 600 kloon (10-12-2004 09:08:00)
Tuurlijk, dat is een feit. Maar ik twijfel tussen product A en B...over A is men vol lof en niets dan positieve recenties, en van B is eigenlijk precies nix bekend. Behalve dan dat er wat problemen lijken te zijn en waarschijnlijk daardoor de release datum verschoven wordt. Al met al lijkt A dus steeds ineteressanter. (Voor de vragende blik: A=synq en B=Reloop)
Topic: Nieuwe pioneer djm 600 kloon (7-12-2004 23:06:00)

mutz schreef:

Ik hoop dat de user van reloop de reacties op het forum leest. En dan hoop ik ook nog dat men een pietleuterig stukje van het ontwerp zal herzien, namelijk de tapfunctie van de bpm counter. Als dit zo is, wil ik best nog wel even een tijdje wachten.
liever een goed paneel wat iets langer op zich laat wachten,
dan iets afgeraffeld omdat de markt ernaar vraagt.

-- success reloop -- (jullie kunnen het vast gebruiken laugh :D )
Op zich natuurlijk goed dat ze er nog even mee gaan stoeien. Anderzijds denk ik dat als er nu al zoveel aanloop problemen zijn dat tot 2 maal toe de release datum opgeschoven wordt (waarbij er bij de laatste niet eens melding wordt gemaakt) het apparaat toch wel veel problemen heeft. Dit in combinatie met het verschuiven zorgt er wel voor dat mijn vertrouwen in Reloop een deukje oploopt....
Topic: Nieuwe pioneer djm 600 kloon (7-12-2004 22:17:00)
Inmiddels heb ik vernomen dat de release datum is opgeschoven naar januari....go figure. Tlijkt erop dat het dus niet helemaal voorspoedig gaat. Kans wordt steeds groter dat ik dus toch maar voor de Synq ga. Maar Reind....had jij het er niet over dat je over een "glitch" was gestruikeld? Was het er één waardoor ik mijn keuze zou moeten herzien? Kben toch wel benieuwd waar dat nou over ging...
Topic: Nieuwe pioneer djm 600 kloon (6-12-2004 15:45:00)
Dat belooft weinig goeds.... Ik hoop toch niet dat ze de release datum weer een paar maanden gaan verplaatsen. Zouden ze last hebben van terminale kinderziektes? Ik ben bang dat ik toch voor de Synq ga....

Weet Dré al iets?
Topic: Nieuwe pioneer djm 600 kloon (6-12-2004 14:18:00)
Is er inmiddels al iets bekend van de besproken mixer? Voor zover ik begrepen heb is de release datum inmiddels weer verstreken. Ik twijfel nog tussen 2 apparaatjes, namelijk deze en de Synq SMX.... De kwaliteit van de Reloop gaat daarin de doorslag geven....
Enyone?
Topic: Totale leek zoekt helluuuup (13-10-2003 19:32:00)
OK...je vernietigende oordeel heeft me doen besluiten om voor het Tonsil setje te gaan. Budget was in deze niet het probleem (€ 500 leek me een mooi bedrag voor het hele meubel en daar past dat Tonsil setje nog wel in ;-) Maar nu....wat heb ik nodig voor het filter en hoe bouw ik dat? (bouwtekening?)
Ontzettend bedankt voor je hulp tot zover, ik ga nu dat Tonsil setje bestellen!
Topic: Totale leek zoekt helluuuup (12-10-2003 21:17:00)
Bij de weg....ik heb het bovenstaande op de site van conrad gevonden...
Topic: Totale leek zoekt helluuuup (12-10-2003 21:12:00)
OK...ik heb even zitten puzzelen en heb mijn welgevallig oog laten vallen op:
Visaton W170 s/4 in combinatie met
Visaton TW 6 NG of SpeaKa HT 80/100 (de laatste geniet voorkeur wegens looks)
Als ik de voorstellen tot zover goed begrepen heb moet dit mogelijk zijn. Ook gezien de frequentie beelden. Maar nogmaals...ik iz totale leek.

Dus volgt mijn vraag; kan dit inderdaad?
Indien "nee"; wat kan wel in combo met W170 (die poremt namelijk zo lekker...)

Indien "ja"; ehm......filter??? Hoe bouw ik dat en wat heb ik daarvoor nodig?
Once again....HELLUUUUP
Owjah....iedereen alvast bedankt voor de reacties....ik beschouw deze als sn betuigingen wink ;)
Topic: Totale leek zoekt helluuuup (10-10-2003 18:53:00)
Aan de feedback is gedacht. De speakers hangen in een zwaar bovenblad. Omdat ze dichtbij zitten heb ik ook geen groot vermogen nodig. Mijn ervaring is dat je toch een flink vermogen moet loslaten wil je echt last krijgen van resonantie. (Ik wil niet eigenwijs klinken maar als DJ heb daar toch een gedegen ervaring mee opgedaan)
Enniewee....thanx 4 tha advice!
Topic: Totale leek zoekt helluuuup (10-10-2003 15:39:00)
Ik ben een luxe DJ booth aan het bouwen, met een ingebouwde monitor. Plaatje mixen is geen probleem, booth bouwen ook niet...maarja...die monitor...geen flauw idee hoe ik dat oplos dus.
Wie o wie kan mij me wat goede raad bijstaan? Het gaat om een simpel 2 weg systeem, met een bescheiden vermogen van rond de 100W (ik schrijf dit met het risico dat ik wordt uitgelachen) voor de bass heb ik max 20cm ruimte (doorsnede) en voor de hoog 7cm. De inhoud (die schijnt van belang te zijn) kan ik gaandeweg nog optimaliseren. Ik heb wat potentiele kandidaten in de catalogus van conrad gezien (ook met het risico dat ik wordt uitgelachen) maar ik weet absoluut niets van filters etc. en wat ik kan combineren. Kortom....HELLUUUUUUP!
Greetz, Pauluz