Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Irwan

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 2 bijdrage(n) van Irwan (Pagina: 1 van 1)

Topic: hoe maak je nou een mix? (2-10-2003 16:54:00)
www.recess.co.uk/beginning.html check deze site maar eens staat alles op wat je wilt weten over beatmatchen, mixen zowel met cd's als met platen. veel succes laugh :D laugh :D laugh :D
Topic: hoe maak je nou een mix? (2-10-2003 16:50:00)
moeilijker gezegd dan gedaan dat mixen, ik ben nu zelf een half jaar bezig met platen mixen. het is gewoon een gevoelskwestie. essentieel is wel dat je goed kan beatmatchen. ik neem aan, uit je vraagstelling dat je dat al onder de knie hebt. het is belangrijk dat je de plaat die je ingooit op de juiste tel los laat. dus bv. de 1ste beat van de plaat die je inmixed loslaten op het punt dat er een 1ste tel is in je lopende plaat ( je weet wel vierkwartsmaten ). als dat eenmaal is gelukt begint het spel met je eq. ik houd persoonlijk van soepele lange mixen, het is aan jou wat jij lekker vindt. ik haal altijd de bas langzaam weg van de plaat die loopt en stop er de bas van de 2e plaat bij terwijl ik de hoge en middentonen op half heb staan. als de nieuwe beat erin ligt ga ik puur op me gevoel verder. hoog/midden erbij/eraf. het is aan jou. leer je platen goed kennen zodat je weet waar je lekker kan inmixen. het makkelijkste is de nieuwe plaat erin te mixen bij het einde van plaat 1. naarmate dat lukt kan je proberen platen in te mixen tijdens een break enz. enz.
het is veel oefenen en veel op je bek gaan maar mij lukt het ook dus dat zegt een hoop. wink ;) laat me ff weten hoe het ervoor staat met oefenen je kan me altijd mailen. ik ben ook geen top dj maar na een half jaar heb ik het al redelijk door en heb ik al op een aantal feessies gedraaid met de techniek die ik hierboven beschrijf. dus het moet kunnen lukken1!!!!!