Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Alfonso

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 5 bijdrage(n) van Alfonso (Pagina: 1 van 1)

Topic: Lichtplan maken (18-8-2003 19:07:00)
Ja dan moet je nu ook zo,n programma kopen, klote he
Topic: Schoonmaken apparatuur (18-8-2003 18:58:00)
Het onderdunkig met perslucht spuiten al snel 8 bar maakt meer kapot dan je lief is geloof me, doe het altijd van een grote afstand, er dicht op spuiten geeft altijd schade.
Topic: Lichtplan maken (18-8-2003 18:45:00)
Je zou gewoon bij je verhuur bedrijf kunnen aankloppen, en als het goed is maken zij voor jouw een tekening, met alles erop en eraan.
Het vergeten van iets is dan hun probleem bij de uitvoering.
Het voordeel is dan ook dat je nu kunt zien hoe zo iets werkt.
Een tekenprogramma is altijd erg duur, schetsjes maken kun je in elk eenvoudig teken programma, het verhuur bedrijf helpt je dan altijd verder.
Topic: Schoonmaken apparatuur (18-8-2003 18:37:00)
pas op met perslucht te dicht op de onderdelen kunnen de apparatuur blijvend kapot maken, vraag een bedrijf of die dat willen doen dan heb je ook niet het risico van stuk gaan.
Topic: Rook uit Sub (18-8-2003 18:33:00)
Je luidspreker gaat vaak kapot van bijvoorbeeld, de hard gooien, een goedkope versterker, of lang hard draaien.
Door hard te gooien beschadig je de speaker, de magneet is erg zwaar zeker bij grote bassluidsprekers, de magneet verschuifd dan en de spoel loopt aan in het begin merk je vaak niets maar later als de speaker warm wordt komen de problemen, door het aanlopen vertraagd de conisch en wordt hij erg warm wat tot gevolg kan hebben dat de spoel los komt en dan is je speaker kapot.
Een goedkope versterker heeft vaak niet alle voordelen van een goede dus vaak dure versterker, bij lang draaien ( meer dan 4 uren ) kijk maar eens goed in de specs van de fabrikant dan zul je het vinden, vaak onder de term long period. Ook geven veel fabrikanten onder een bepaalde voorstelling de watt's maar dat zegt vaak niet zoveel, je vergelijkt als snel appels met peren. Lees eens wat folders van fabrikanten dat geeft vaak veel verheldering, Electro-Voice of Mackie geven veel voorbeelden.
Lang hard draaien kan je speaker beschadigen, de spoel wordt zo warm dat de hars los laat en je speaker is kapot.
Tip je kunt hem laten maken, het kost vaak erg weinig zeker als het een duurdere luidspreker is, vraag wel even of de magneet niet verschoven is, zoja koop je beter een nieuwe speaker