Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Julien

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 5 bijdrage(n) van Julien (Pagina: 1 van 1)

Topic: Problemen bij het opnemen van mixen op pc (14-5-2004 20:16:00)
Aha! Bekend probleem. Heb 't ook gehad. Bij mij lag het eraan dat ik een laptop had met externe geluidskaart. Een laptop heeft een vermogen van 50w ofzo. (niets dus, beetje pc 250w).
Het probleem was dus dat er teveel data verwerkt moest worden met te weinig cpu-ruimte. Kenners kunnen dit ook toewijzen aan een zgn 'irq' probleem. Valt verder niets aan te doen. (dat irq-probleem dan).
Wat je wel zou kunnen doen is: als je in Win XP op ctrl-alt-delete drukt, naar je processen gaan, en dan de prioriteit van het muziekprogramma hoger instellen.
Mocht je nou een usb-geluidskaart hebben, dan is het raadzaam om een externe voeding daarop aan te sluiten.
Topic: Setje opnemen op laptop (18-7-2003 16:34:00)
Koop een externe geluidskaart, betere kwaliteit opnemen en zit line in op e.d, klaar ben je...
Topic: Hardcore muziek verboden door burgemeester Zandvoort (5-7-2003 19:06:00)
Volledig terecht, woon zelf in Zandvoort, was ook op 't evenement wat alles veroorzaakte (Dancevoort). 'T zat dus als volgt: in het hele dorp waren er overal verschillende plekken waar dj's aan het draaien waren, een stuk of vijf ofzo.
Ik kwam aanlopen bij de plek waar hardcore werd gedraaid, ten eerste vind ik die muzieksoort volledige bagger, maar dat doet er niet toe, wat ik ook zag was dat er een paar foute figuren met elkaar aan het vechten waren. Ben toen weggegaan en naar 't dorpsplein gelopen, nog geen 100 meter verderop, waar Marco de Boer en Marcello aan het draaien waren, de sfeer daar was fantastisch, muzioek super, geen gezeik en alleen maar lol. In tegenstelling dus tot de plek waar hardcore gedraaid werd. Later op de avond hoorde ik dat er grote vechtpartijen waren geweest...waar? Je raad 't al...
Dit alles kan geen toeval zijn dat 't op de ene plek de mensen super met elkaar omgaan en nog geen 100 meter verder is 't bijna een slachtveld, dus naar mijn inziens volledig terecht dat de burgemeester dit gedaan heeft.
Topic: HipHop (12-6-2003 22:43:00)
Je weet pas wat hiphop is als je een keer naar de Roots, KRS ONE of Gangstarr/Guru geluisterd hebt,dan zal je zien dat types als DMX, Ja Rule noem maar op, een stel peuters zijn die niet tegen deze "godfathers" op kunnen
Topic: wie is er nou eigenlijk strafbaar? (12-6-2003 22:34:00)
Jij mag die mp3'tjes best draaien, als je maar kan bewijzen dat je daar ook 't origineel van hebt. Volgens mij is echter de club aansprakelijk, die moeten immers per luisteraar/bezoeker een bedrag aan boete betalen...