Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Ik wil meer bassen

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 4 bijdrage(n) van Ik wil meer bassen (Pagina: 1 van 1)

Topic: Het Punisher baskast topic (6-12-2012 21:58:00)
Inderdaad Autokoelbox principe! laugh :D
Ik ga eerst met aluminium zij plaatjes proberen af te dichten! want dat is toch een goede warmtegeleider? Als temperatuur nog te hoog gaat stijgen dan ga ik volledige driver kamer proberen te bezetten met alu plaatjes (boven, onder, zij) en dan verbinden met die buitenste platen zodat warmte dat ook in t midden wordt opgevangen naar buitenste platen wordt geleidt en zo wordt het toch ook gekoeld denk ik dan?! Of is het te ver gezocht happy :)
Topic: Het Punisher baskast topic (5-12-2012 16:34:00)
1) ik heb vernomen dat je dan geen luchtlekken mag hebben maar een pvc buis mag je wel insteken dat is toch ook een luchtlek.... ik snap het ni zo goe....??
2) Ik heb gemailt naar de producent van 12sw's en hij zegt dat de lijm begint te smelten vanaf 100°C! shocked 8O dan ist toch niet alleen de lijm weg, dan ist heel de kast weggebrand...

Kan er iemand mee helpen ik heb geen enkele foto gezien hoe je die moet maken met buizen!
Topic: Het Punisher baskast topic (5-12-2012 13:23:00)
Haha sorry scheeltjes is dialect voor deksels! happy :)
Dan ga ik toch voor een veilig buizen systeem, tenzij dat er iemand ervaring met punishers heeft en nog een ander manier weet voor te koelen?
Toch merci voor reacties ik wist niet dat het een invloed zou hebben op geluid!
Topic: Het Punisher baskast topic (5-12-2012 03:06:00)
Halo, ik ga binnekort ook punishers bouwen! maar ik heb nog 1ne noob vraag... die scheeltjes voor drivers af te dichten, doen jullie die af tijdens feesten of niet? want ik heb hier gezien www.paluidsprekers.nl/punisher.htm dat die drivers kunnen overhitten en uiteen smelten! Passen jullie ook die pvc buizen systeem! Of gewoon deksels eraf???
grz