Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Ckuh

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 2 bijdrage(n) van Ckuh (Pagina: 1 van 1)

Topic: omnitronic BX-1850 (4-7-2010 14:29:00)
Nu krijg ik zo'n berichtje: [Edit Mod: Fossalta: Een topic van 3 jaar oud kicken voor een niets toevoegende post... "ik dacht het ff niet". Mocht je je geroepen voelen meer van dit soort fratsen uit te halen dan zal je account van een slotje voorzien worden.]

Mag ik nu nog eens niet mijn eigen mening uiten of zo? Ik vind dit waardeloos commentaar!!!!! Klinkt ook al zo kinderachtig: Dan zal je account van een slotje voorzien worden. Admins, doe toch normaal.
Topic: omnitronic BX-1850 (30-6-2010 19:27:00)
Omnitronicrommel, ik dacht het ff niet. Dit zijn speakers van vrij goede kwaliteit voor maar weinig geld. Wie wilt nou meer betalen dan nodig is. Ik kan genoeg mensen die een speaker van het merk omnitronic hebben en zij hebben er tot nu toe niet over geklaagd. Zelf heb ik de omnitronic BX-1850 en geloof mij, hiermee knal je wel een zaaltje plat. Deze bas voel je ook echt en zo moet het. Maar ja, jullie moeten het zelf weten. Als je een goede bas speaker voor weinig geld wilt, is de omnitronic BX-1850 een echte aanrader. Met zijn 18 inch bas box is hij niet voor niets speciaal gemaakt voor live stage en voor in discotheque's.

Groetjes Chivy
Edit Mod: Fossalta: Een topic van 3 jaar oud kicken voor een niets toevoegende post... "ik dacht het ff niet". Mocht je je geroepen voelen meer van dit soort fratsen uit te halen dan zal je account van een slotje voorzien worden.