Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van FLS Showtechniek

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 2 bijdrage(n) van FLS Showtechniek (Pagina: 1 van 1)

Topic: Wash Heads aanschaffen (martin mac 300) (11-2-2010 22:36:00)
Ja ik weet het. ik heb er bij kvk inschrijven niet naar gekeken en vandaar die fout. ik heb bij de KVK al naams verrandering gedaan naar FLS Showtechniek. en domein naam wordt ook zsm even vervangen.

Maar dank voor het opletten :)

Met vriendelijke groet,
Topic: Wash Heads aanschaffen (martin mac 300) (11-2-2010 20:40:00)
Beste Frank,

Mocht ik er niet op gereageerd hebben, dan hierbij mijn excusses. (zover ik weet ben ik bij met alle reacties, laatste tijd was het wel ontzettend druk)

Ik doe naast mijn freelance werk ook deze occasions verkopen, ik heb soms ook zelf de spullen op voorraad staan en anders staan ze nog bij mijn opdrachtgever/leverancier.

Als ik zelf al niet vindt dat ze het waard zijn dan ga ik er niet mee aan de haal, wat ik me goed in me hoofd hou, je kan het maar 1 keer goed verkloten (om het zo te zeggen).

Dat is dus totaal niet mijn bedoeling, ik heb laatst wat verkocht, en er bleek achteraf een defect aan te zijn en ik heb er dus zelf geld bijgelegd om deze weer in goede staat te krijgen.
Wat ik vorig jaar zomer had waren 2 kryptons die ik opgekocht hadden wat dus gemeld was dat ze onder de 700 uur gelopen hadden, ik ze afleveren bij mijn klant (door de haast dus niet bij mijn leverancier getest) wij ze daar testen (dat wilde ik zelf ook natuurlijk) bleken ze veel meer uur te hebben gelopen (een kleine 2100 uur meer) dus mijn klant wilde er totaal de prijs niet meer voor neer leggen die we hadden afgesproken voor 2 kryptons met 700 uur. Dus bleef ik er mee zitten.

Wat ik dus zeker van deze 2 missers heb geleerd dat ik er beter op let met wat ik verkoop.
Ik ben wel heel duidelijk als er wel wat aan mankeerd.

Mocht je als nog naar een paar op zoek zijn laat het me horen, ik zal er alles aan doen om een goede prijs voor je te krijgen. (ik ga er in ieder geval niet mee stunten)

Ik hoop dat ik hiermee een duidelijk antwoord heb gegeven wat ik doe.

Mocht iemand natuurlijk nog vragen hebben, email me gerust ik zal er alle tijd voor nemen om er op te antwoorden.

En van de verkoop hoef ik niet te leven dus ik verdien er geen 500 euro op op een movinghead.

Met vriendelijke groet,

Frank