Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van D2

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 2 bijdrage(n) van D2 (Pagina: 1 van 1)

Topic: welke draaitafel ? (6-2-2010 12:30:00)

Dré schreef:

Gezien de huidige prijs van de Citronic PD-45 moet je wel gek zijn om voor een (met alle respect voor de RP-4000) wat mindere draaitafel te gaan.
Is bij deze draaitafel (citronic-pd-45 mk2) dan wel een stofkap bij of bij te krijgen????
Topic: welke draaitafel ? (5-2-2010 18:58:00)
Ik wil voor mijn hobby 2 goede/degelijke draaitafels aanschaffen. Ik twijfel nu om 2e hands technics 1200 mk aan te schaffen maar aangezien je dan al gauw 500 a 600 euro, of meer moet betalen per 2, vraag ik me af als het niet verstandig is om nieuwe alternatieven te kopen (heb je ook garantie) i.p.v. de technics die dan ook al snel 12 tot 15 jaar of ouder zijn. Heb inmiddels al wat draaitafels rievieuws gelezen en ook de topic van Andre hier over. Helaas is het laatste al verouderd (zoals hij zelf ook al aangeeft)dus probeer ik het langs deze manier.

Op zich zullen de draaitafels gebruikt worden in een eigen gebouwde studio en voornamelijk voor het draaien van singels en elpee's voor illegale radio uitzendingen. In principe zal er niet zo veel mee gescratch worden, wel zal regelmatig eens het draaiplateau met de hand onder het draaien worden afgeremd, dit om te horen laten dat er vanaf vinyl wordt gedraaid (dus wel sterke motor).

Verder moeten de draaitafels gestart kunnen vanaf de fader start op het het mengpaneel (Datex lpm 7.2)gestart kunnen worden en moeten ze voorzien zijn, of kunnen worden van stofkappen ( is geloof ik bij citronic nogal een probleem ?).

Voor mij zelf lijkt me een reloop 4000 wel een redelijk alternatief maar hoor van jullie ook graag reacties van de reloop 2000 of andere alternatieven ? tot zeg maar 250 Euro per stuk. Of moet toch gaan voor 2e hands technics.

Wacht met belangstelling de reacties af