Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Sunny

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 2 bijdrage(n) van Sunny (Pagina: 1 van 1)

Topic: Rookmachine reinigen (28-1-2010 17:02:00)
een koffie zet apparaat gooi je toch ook de hele tijd kraanwater in, dus dat maakt geen verschil.

Maar wat ik me afvraag, als je goede rookvloeistof heb is dat gedestileerd water met toevoeging voor de rook. Maar als je dus goede rookvloeistof gebruikt zou je geen kalk aanslag moeten krijgen. Als hij dan verstopt raakt krijg je hem tog niet meer schoon met azijn, want dat is voor ontkalken.

Gr Sunny
Topic: Rookmachine reinigen (16-1-2010 01:02:00)
Ik heb van mijn vader een tijd terug een ProFog K-20 gehad die hij vroeger gebruikte bij zijn drive-in. Maar hij heeft een aantal jaar stil gestaan, maar hij doet het nog wel. Maar niet zoals het hoord.

Ik heb toen geprobeerd hem schoon te maken met gedestileerd water/azijn en dat heeft niet veel geholpen. Laatst heb ik hem dan helemaal uit elkaar gehaald. Ik kon met een pompje nog net wat lucht er doorheen persen, maar dat ging erg moeizaam. Ook kon ik niet door het blok aluminium (warmte element) heen kijken (ik weet niet of dat zo hoort). Het pompje heb ik schoongemaakt en lijkt nog goed te zijn. Maar weten julie wat er mee aan de hand is waarom hij nu nog maar ongeveer 1/4 rook geeft van wat hij hoort te doen?

Mvg Sunny