Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Beunert

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 6 bijdrage(n) van Beunert (Pagina: 1 van 1)

Topic: Beginnen als DJ. (9-10-2009 12:00:00)
Het belangrijkste is dat ik de mixer wel vol kan gebruiken ; dat kan dus niet als je hem aansluit op een programma als Traktor of iets dergelijks, maar wel als de cd-spelers er op aangesloten zitten, als ik het goed heb begrepen. Het zou mijn insziens namelijk zonde zijn om de effecten van een mixer niet te gebruiken ; dan kan ik hem net zo goed niet kopen en gewoon 2 cd-spelers op de pc aansluiten.
Je kunt de output-routing in Traktor instellen. Dan kun je dus deck1 naar kanaal1 sturen en deck2 naar kanaal2.
Topic: Beginnen als DJ. (8-10-2009 18:32:00)

eriswa schreef:

Als je toch veel met MP-3 draait is het misschien handig om CD-spelers te kopen die dit ook goed ondersteunen. Zo kun je nog veel meer met je setje doen.
Ik heb het hier over bijv de Pioneer CDJ-400
Of als je iets goedkoper wil de Denon DN-S1200 die iets goedkoper is.

Deze spelers ondersteunen in ieder geval alles op gebied van MIDI en MP-3 en als je revieuws leest vallen ze erg goed in de smaak voor thuisgebruik!
De CDJ-200 is een beetje het mis-poesje uit de Pioneer serie. Leuke speler, maar de Bovengenoemde zijn helemaal niet gek veel duurder en vegen met de 200 helemaal de vloer aan.
Misschien is de RMP-3 ook een mooi alternatief met MIDI. Volgens de specslijst een mooie speler maar toch wat duurder als de Denon en waarschijnlijk een wat minder merk.
De DN-S1200 lijkt mij, na het lezen van de review op Aboutdj een betere keuze als de CDJ400. Bovendien is de CJD400 ook een heel pak duurder...
https://www.aboutdj.nl/reviews/cd-spelers/1007-denon-dns1200.html?start=6
Topic: Skull Candy koptelefoons (3-10-2009 00:42:00)
Misschien was mijn post wat onduidelijk/ongelukkig geformuleerd. Ik wilde twee dingen aangeven, Namelijk dat ik de 2000 geen voorbeeld vind van een goed geluid. Daarnaast wilde ik ook aangeven (en dat had ik wellicht wat duidelijker moeten doen) dat de geluidskwaliteit niet het belangrijkste is. Degelijkheid en volume zijn minstens zo belangrijk, zo niet belangrijker. Daarom is het ook een DJ koptelefoon en geen hifi geval.
Topic: Skull Candy koptelefoons (2-10-2009 21:17:00)
Pro 2000 blinkt nou ook niet echt uit in geluidskwaliteit. Voor het geld misschien een leuke dj hoofdtelefoon, maar het is imo geen hoofdtelefoon waarmee je op je gemak muziek gaat luisteren.
Topic: Wat kosten jullie nou? (14-9-2009 16:58:00)
De rekeningen/facturen/bankafschriften bewaren zodat je kunt aantonen dat je ze betaalt hebt?
Topic: Wat kosten jullie nou? (14-9-2009 00:56:00)
Je hebt er toch voor betaalt? Zijn op dat punt al duidelijke gerechtelijke uitspraken gedaan? Er is inderdaad genoeg over geschreven, maar echt duidelijk is het nog niet. De Buma roept wel dat dat illegaal is maar ik vraag me toch af of de rechter er in mee gaat. Uiteindelijk is het je eigen muziek die je zelf gekocht hebt. Als je je origineel beschadigd en het is al een oudere cd heb je goede kans dat je nooit geen nieuwe meer kunt vinden.
Ik vind dus dat draaien met kopiën van de eigen collectie moet kunnen (en dus NIET kopieën van de collectie van je oom, tante, vader, vriendin, vriend of collega!).

Ook ik vind de illegale muziek niks. Althans, niet om mee te draaien. Ik kan me overigens best voorstellen dat je één illegaal mp-3 tje gebruikt als dat eenmalig een speciaal nummer is voor een bijzondere gelegenheid en je het niet legaal kunt vinden. Verder zit ik er ook niet mee dat je voor thuis het een en ander van internet plukt. Als dat muziek is die je voor publiek toch niet draait dan moet je dat lekker zelf weten. Maar je "werk" collectie opbouwen door even een p2p programma aan te slingeren kan wat mij betreft echt niet.