Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Duck-Twacy

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 1 bijdrage(n) van Duck-Twacy (Pagina: 1 van 1)

Topic: Ik ben ''vreemd'' geweest! (7-9-2008 11:22:00)
Hallo,

Ik kwaak al wat langer op t Hear forum en tis inderdaad wel zo, de laatste paar jaren met iets minder plezier. Het is altijd een forum geweest met een beperkt aantal actieve leden, die echter elkaar wel altijd een gemeend advies gaven, zo nu en dan op bezoek of een luistersessie ergens, je kent het wel. Overigens dat het aantal leden niet zo groot was, is geen kwaad opzet. Wellicht was de drempel wat groter voor nieuwelingen,vanwege het wat amicale karakter van de oude gedoenden onderling. Je moet een beetje brutaal zijn om daar doorheen te komen.

Door met name een aantal slepende welles-nietes discussies tussen de audiofiel gelovigen en de meer technische georienteerde heren (waarbij beide partijen zich niet alijd van de beste kant lieten zien). Dit oeverloze geneuzel resulteerde al dat enkele leden het forum vaarwel zeiden. Op een gegeven moment liep het dusdang uit de hand dat een aantal van de leden van de kant van de "meetjongens" een (tijdelijke) ban kregen. Ik denk dat dat het punt was waarop een aantal van hen besloot het forum de rug toe te keren. Enkelen zijn een eigen forum begonnen.
Sinds die tijd zijn er wel enkele nieuwe leden bij gekomen, die nogal sterk van de audiofiele kerk zijn (en dat ook steeds laten horen). Ach t resulteert in een veelal eenzijdig geluid (waarbij ik vaak denk, wat doe ik hear nog? ;) )

PS. Dat "hear" is gewoon een simpele woordspeling, niet bedoelt als hete aardappel. Nooit aan gedacht dat het zo ook gelezen kon worden.

Zelf zit ik niet in de pro audio wereld (maar meer in het diy gedoe). Gebruik wel een Crown K2 als lage tonen versterker, omdat mijn bas speakers een nogal laag rendement heben. Was bijna ooit een 2e hands Crown Studio Reference I geworden (maar die koop ging niet door).

Overengens Webbie, vond ik t wel tof hoe je het voor Kraus opnam. Hij verdient zeker meer respect, het is gewoon een aardige en realistische man met muziek als hobby (en die wel open staat voor feiten en uitkomst van experimenten en daar van wil leren, iets minder open voor zweverigheden (denk ik)).