Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Michali

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 2 bijdrage(n) van Michali (Pagina: 1 van 1)

Topic: Probleem met Ecler Nuo 5 (21-6-2008 11:15:00)
Dat was ik ook al van plan, ja.

Ik heb nu de volgende dingen geprobeerd, waarbij het probleem niet opgelost werd:

-Ander netsnoer voor stroomtoevoer
-Andere stekkerdoos
-Ander stopcontact
-CD table-tops op andere kanalen aangesloten

Ik zou het ook erg vreemd vinden als het aan het netsnoer zou liggen, aangezien het echt een te regelmatig ritme is om een probleem daarmee te zijn. Bovendien valt hij niet helemaal uit, maar blijft hij gewoon aan, na ongeveer 10 keer uit en aan gaan.

Bedankt in ieder geval, ik zal even contact opnemen.
Topic: Probleem met Ecler Nuo 5 (20-6-2008 20:54:00)
Ik heb sinds vandaag ineens een probleem met mijn Ecler Nuo 5. Ik heb hem al zo'n 4 jaar, en heb er nooit problemen mee gehad.

Ik zat net te mixen en ineens schiet hij om de halve seconde aan en uit, iets van 10 keer achter elkaar. Als dit gebeurt, dan gaat daarna hij weer gewoon aan alsof ik hem net hem aangezet. De effecten unit moet dan ook opnieuw opstarten/initialiseren. Verder werkt geeft hij geen enkel probleem, alleen dit.

Het lijkt alsof het een soort zelfbescherming is tegen oververhitting of zo, maar zo warm is het nu niet. Bovendien zit de ventilatieopening onderin boven een groot gat tussen 2 kastjes, dus lijkt me dat hij genoeg ventileert.

De lichtjes en het geluid gaan gewoon uit, het lijkt net alsof de stroom in een bepaald ritme steeds wegvalt. Mijn andere apparaten (CD table-tops daarnet) zitten op dezelfde stekkerdoos, en die bleven wel gewoon aan, dus het ligt niet aan het netstroom.

Iemand enig idee wat er aan de hand is?