Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Amex77

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 5 bijdrage(n) van Amex77 (Pagina: 1 van 1)

Topic: Help me out plzzz.... (28-4-2003 22:21:00)

Eric schreef:

Ik moet daar nog ergens in digitale vorm een werkstuk over hebben liggen. Gaat over huiselijk gebruik. Als ik het vind, mail ik het je! (als je adres werkt)
Hee zeker niets meer gevonden he?! Als het goed is doet mijn mail het gewoon hier.
Topic: Help me out plzzz.... (28-4-2003 11:50:00)
Reemski,

waar ik heen wil met dat verslag is voornamelijk wat betreft het gebruik, en waarom mensen dus bijvoorbeeld liever gebruik maken van MD dan DCC terwijl die toch gelijktijdig op de markt kwamen (dankjewel Victor voor die reactie!). De kosten die erbij komen kijken zijn vaak ook belangrijk natuurlijk, omdat dat mede bepaalt wat je gebruikt... Verder alvast bedankt allemaal, hiermee schiet ik al stukken op!
Topic: Help me out plzzz.... (27-4-2003 23:52:00)
Maar jij hebt verder geen tip/suggestie of interessante mening voor mij?
Topic: Help me out plzzz.... (27-4-2003 23:37:00)
Het komt nu je het zegt wel erg lullig over he... maar zo bedoel ik het toch echt niet hoor! zoals je waarschijnlaijk al door had moet ik dit weten voor een werkstuk... heb de hele avond zitten zoeken (lang leve google idd) maar weinig gevonden, dus vandaar... en het scheelt natuurlijk stukken als iemand me in ieder geval de goede richting in kan sturen, snap je? en ik vraag natuurlijk ook om een mening, en daarvoor vond ik dit eigenlijk wel geschikt!
Topic: Help me out plzzz.... (27-4-2003 23:22:00)
Ik ben op zoek naar allerlei tests en vergelijkingen van audiomedia... dus van cassette tot minidisc, en ook graag meningen over bijvoorbeeld cassette, CD-R, DAT, DCC, MP3, MiniDisc
Wat vinden jullie hiervan en waarom!!!
Alvast bedankt,
Grtz Lindy