Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van G.flater

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 3 bijdrage(n) van G.flater (Pagina: 1 van 1)

Topic: 1 HE CD speler (25-8-2008 20:09:00)
Om even terug te vallen op de eerder genoemde DS600. (iets waar ik in mijn vorige posting glad niet aan dacht..)

Deze heb ik 'geprobeerd' voordat ik mijn Tascam had aangeschaft. Ik zal nl met hetzelfde probleem.

Deze is DOA aangekomen. (apparaat ging wel aan, slikte de cd's in, speelde ze niet af, en gaf ze ook niet terug) Apparaat dus open mogen schroeven om mijn dure cd's er vervolgens uit te kunnen vissen. Van de gelegenheid gebruik gemaakt om het knoopwerk en slot-in systeem eens kritisch te bekijken.

Laat ik het er maar op houden dat deze niet veel 'tip' acties zal overleven. Als je al een apparaat hebt van functioneert. Om het over de algehele afwerking nog maar niet eens te hebben.

Wat misschien een leuke optie is: Monacor dingetje

Een cd speler die wél degelijk en betaalbaar is. Én een AM/FM radio! Helaas geen gecombineerde uitgang. (oftewel 2* RCA voor cd en 2* RCA voor de radio) Demo model van importeur in handen gehad, en mee lopen pielen op locatie. Beviel goed. Wel vrij traag vergeleken met mijn Tascam. Maar degelijker opgebouwd, en een slot-in systeem waarvan je niet denkt dat je je hele loopwerk aan het molesteren bent tijdens het 'innemen' van de CD.

Nog láng geen Tascam, maar héél wat meer dan de DS600!
Topic: 1 HE CD speler (21-8-2008 12:04:00)
Zelf toevallig de eerder genoemde Tascam in mijn FXrack zitten. (Misstaat ook totaal niet tussen de BSS'jes laugh :D )

Wat mij wel érg opvalt is de omgang met (slecht)gebrande cd's. Waar helaas nog veel professionele(B)artiesten mee aan komen zetten. Om het maar niet te hebben over een middagje kunstbende..

De foutmarge die Tascam hanteert is dermate klein, dat veel van die gebrande cd's dus niet worden af gespeelt. Tenzij echt op een goeie cd gebrand, op de goeie manier. CD's die mijn Tascam niet pakt, gaan dan wel weer prima in een CDJxxxx(...).
Topic: labels/stickers heavy duty?? (9-7-2008 12:06:00)

dj-bart schreef:

volgens mij doet prolyte dat zelf ook.

Zowel merk als type, als ik me niet vergis
Klopt.

Zelf heb ik stickers van vinyl. Het zelfde materiaal als word gebruikt voor het beplakken van auto's en dergelijke. Érg slijtvast, verwijderen lukt enkel door de sticker op te warmen. (Met een föhn of iets dergelijks) Kan ik je zeer zeker aanraden.

Bij het merken van truss pakken wij altijd de laatste 'ladders' bij de koppelingen. Herkenbaar, en een plek die amper slijtage oplevert aan je stickers.