Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Evelyne

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 2 bijdrage(n) van Evelyne (Pagina: 1 van 1)

Topic: Absolute Beginner (7-12-2007 22:27:00)
Heel heel erg bedankt voor jullie reacties. Ik voel dat ik er nog ga komen...

Wat versterker betreft, heb ik thuis een Yamaha home cinema toestel en hifi wharfedale speakers. Deze brengen me tot nu toe uren luisterplezier. Ik ga er tot nu toe van uit dat dit OK is om vb. een mixer aan te sluiten en daaraan dan de rest?

Wat draaitafel betreft, ik ga er inderdaad nog eens over nadenken. Op zich zou ik er graag eentje staan hebben want heb toch wel een pak platen. Langs de andere kant... Misschien begin ik wel zonder en zie wel of ik het ooit mis.

De Numark CDN-35... OK!

Wat mixer betreft, heb jullie beide suggesties bekeken: bij de rmx-40 bpm lees ik niets over USB ingang voor vb. iPod of laptop. Klopt dit? In de beschrijving van de beat6 USB staat wel dat die over 2 USB beschikt.

Hopelijk tot snel!

Evelyne
Topic: Absolute Beginner (7-12-2007 00:53:00)
Hallo allemaal,

Ik ga mijn eerste materiaal kopen en apprecieer jullie opmerkingen heel erg.
Waar ik naar op zoek ben: simpel maar degelijk materiaal voor in mijn woonkamer. Niet om financiële redenen maar om er gemakkelijk aan uit te kunnen laugh :D
... en ook omdat de bedoeling momenteel is om thuis wat voor mezelf te draaien. Als het ooit meer wordt en ik wil uitgebreidere zaken gaan doen, dan koop ik me liever later ander materiaal. Maar ik ervaar dat ik absoluut geen geavanceerde opties nodig heb.

Waar denk ik aan:
-Dubbele CD-player; Numark CDN-22? Dit is het instapmodel, maar voldoende om te starten? Of toch niet? (waarom weet ik niet maar heb een zwak voor Numark en ik vind die CDN-22 er goed uit zien!)
-Ik denk dat ik aan 1 draaitafel voldoende heb. Ik kan dan wat vinyl afwisselen met Cd’s. Kan dit? Kan je een eenvoudig maar goed model voorstellen?
-Een mixer: het ideaal zou zijn om aan de mixer zowel CD-player, de draaitafel als mijn iPod en/of laptop aan te sluiten om ook MP3’s te gaan afspelen. Kan dit? Of is daar dan ander materiaal voor nodig?
-Koptelefoon: draadloos of niet? Suggesties?

Heel erg bedankt voor de informatie!

Ik kijk er al naar uit…

Groetjes – evelyne