Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Tijntje

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 9 bijdrage(n) van Tijntje (Pagina: 1 van 1)

Topic: Beste platen van dit moment.... (19-8-2010 20:01:00)

Joniisr schreef:

Wie is Loesje?

Door Tony Junior & Nicolas Nox, heb voor een schoolproject meegewerkt aan het logo en de ''huisstijl'' voor deze twee jongens, ze hebben wel wat leuke tracks :)
Werd vanmorgen wakker met dit nummer op radio 538, was gelijk wakker laugh :D
Weet alleen nog niet of dat ik 'em nou heel geniaal moet vinden, of super slecht. Voorlopig ga ik voor zeer geniaal!

De nieuwste van Fedde le Grand vind ik trouwens helemaal geweldig: Fedde le Grand ft. Mitch Crown - Rockin' High (Nicky Romero Remix)
Topic: Beste platen van dit moment.... (19-1-2010 19:34:00)
Kende het nummer al wel, maar vandaag eindelijk gereleased op beatport: Afrojack & Bobby Burns - Ghettoblaster happy :)
Topic: Beste platen van dit moment.... (14-10-2009 19:52:00)
Nieuwe remix van La Mezcla klinkt ook erg lekker (de Copyright Main Mix). Moet zeggen dat ik 'em stiekem beter vind dan het origineel ashamed :$
Topic: Beste platen van dit moment.... (11-6-2009 19:06:00)
Deux, Toni Bass, David Penn - Fight Again (Deux Anthem)(Original Vocal Mix)
The Latin Hooligans, Shovell - Soul Makossa (Chocolate Puma Makossa Beats)
Sebastien Legér - Sunset (Original Mix)
Bart B More ft. MC Flipside - So It Goes (A Day In The Life)(Chocolate Puma Remix)
Topic: Beste platen van dit moment.... (11-4-2009 20:23:00)
Merengue is inderdaad best een lekkere plaat, hoewel de Mojito song me iets meer aanspreekt.
Ik ontdekte van de week Mark Mendes - Anzu (Original Mix); wat een plaat zeg! Ander nummer van hem wat me ook erg goed bevalt is Gypsy woman.
Topic: effecten bij draaitafels (22-1-2009 19:50:00)
Als je naar een apparaatje op zoek bent voor het maken van loops kan ik de Redsound Soundbite ook van harte aanbevelen. Heb er zelf nu eentje sinds een paar maanden in huis en ben er zeer over te spreken. Eén druk op de knop en je hoeft je nergens meer zorgen over te maken. Echt ideaal.
Echter, als je ook op zoek bent naar iets waarmee je effecten kan produceren zul je verder moeten zoeken (en dan is de Korg volgens mij een goede oplossing).
Topic: Nieuwe lichtset: Commentaar? (4-6-2008 14:21:00)
Kan me hierbij ook aansluiten. Heb zelf nooit echt 'live' kunnen werken met een PC en software, maar heb wel meerdere malen Daslight gebruikt (de demo-versie) om grotere shows van te voren te ontwerpen. Laatst nog op een examenfeest. Ik had er vier heads bijgehuurd en het scheelde erg veel dat ik van te voren de ruimte kon nabouwen en de lichtshows schrijven. Deze heb ik vervolgens in mn lichttafel overgezet. Dit werkte als een tierelier, en als ik het geld heb komt er zeker een volledige versie van Daslight. Ik vind het ook een zeer makkelijk programma om live je shows aan te passen. CTRL+C, CTRL+V, aanpassen en laten draaien sneaky :V
Topic: Wat kosten jullie nou? (7-11-2007 16:58:00)
Geluid is maximaal 1600 watt, RMS weet ik niet precies (2x K115, 2x X15-B). Licht is 8 parren en 4 moons op trussbrug van 6 meter. Waarschijnlijk kan je met de geluidsset wel wat meer aan dan 150 man, maar heb het nog nooit echt hoeven proberen. En een rookmachine gebruiken we vaak ook nog, ligt een beetje aan de aanwezige rookmelders.
Wat betreft die prijs, we hebben inderdaad gerekend vanuit prijzen exclusief BTW. En dan kom je op 'aparte' prijzen uit.
Topic: Wat kosten jullie nou? (3-11-2007 21:33:00)
Bij ons verschilt het een beetje van wat je wilt. Licht en geluid verhuren we sowieso apart, ivm recepties waar bijvoorbeeld geen licht voor nodig is. Maar als je een disco avondje neemt, van 4 uur (tot 24:00), tot 150 man, licht en geluid, dan betaal je bij ons €357 (inc. BTW). Uiteraard kan dit altijd veranderen ivm de wensen van de opdrachtgever, maar dit is de standaard prijs.