Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Noukske

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 3 bijdrage(n) van Noukske (Pagina: 1 van 1)

Topic: Filterz oordoppen (30-7-2007 13:21:00)
Als ik aan een nieuwe set toe ben (Heb nu exinore's) dan ga ik voor de oordoppen van earproof.nl Voordeel hiervan is dat het ER filter verzonken zit ipv op een soort van verhoging. Wat dus ten goede zou moeten komen van de geluidskwaliteit, maar ook, en zeker niet ongebelangrijk, dat je beter in staat bent met koptelefoon op te mixen.
Wanneer denk je aan een nieuwe set toe te zijn? Ik heb nu 2 jaar Filterz maar wil graag overstappen naar Exinore's of Earproof :)
Topic: Filterz oordoppen (24-7-2007 14:48:00)

René Eppink schreef:

Zijn de filtertjes zelf ook in de wasmachine geweest? Die dingen mogen namelijk absoluut niet nat worden, kun je ze gelijk weggooien.

Ik gebruik zelf gewoon flink warm water.
ook niet van de Filterz? Ik heb een cleanersset van spray, maar gebruik af en toe ook heet water en haal de filtertjes er nooit uit eigenlijk? Volgens mij kan dat bij mijn Filterz niet eens?
Topic: Filterz oordoppen (7-4-2007 15:56:00)
Ik heb nu 2 jaar Filterz oordoppen, maar ik word steeds minder tevreden over ze. Klopt het dat ze hoofdzakelijk de hoge tonen filteren? Ik hoor de laatste tijd vrijwel alleen maar een eentonig ''voemvoemvoem'', heel vervelend. Als ik ze uit doe dan doet het weer te pijn aan mijn oren.
En ja, ik maak ze goed schoon wink ;)

Misschien is een Exinore beter voor mij?