Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Nevelty

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 43 bijdrage(n) van Nevelty (Pagina: 3 van 3)

Topic: FLightcase voor pioneer cdj500 (groot model) (17-3-2002 20:28:00)
soldeer je die dan aan de xlr of is dat gewoon verloopje van tulp-->xlr?

waarom is xlr beter ?
Topic: FLightcase voor pioneer cdj500 (groot model) (17-3-2002 12:47:00)
Ok alvast bedankt maar toch nog even een paar vraagjes ,misschien zit het antwoord wel al in voorgaande tekst maar voor alle duidelijkheid :

- in het deksel zit het schuim zodat de cd speler niet kan bewegen, maar dan moet het schuim toch wel even hoog zijn als het deksel? anders kan de cd speler bij het (per ongeluk) omgekeerd zetten van de case (dus met de jog dial naar beneden) toch nog bewegen ?

- het zorg je ervoor dat de aansluitingen (achteraan dus tulp) goed bereikbaar zijn? heb je daarvoor niet van die rechthoekige plaatjes ? ik vind ze niet in de webshop
Topic: FLightcase voor pioneer cdj500 (groot model) (15-3-2002 16:42:00)
Ik zou graag een flightcase voor mn Pioneer Cdj 500II (laten) maken.
Hierover enkele vraagjes:

- hoeveel centimeter moet mn speler boven mn onderste deel van mn flightcase uitsteken, euhm hoe kan ik dat duidelijk maken ? Je hebt dus twee delen van je case, mijn vraag, moet mn cd speler boven het onderste uitsteken

- aansluitend bij het vorige: hoe zorgen jullie ervoor dat je cd speler stevig blijft zitten tijdens vervoer ? is dit enkel door het schuim/mousse?

- stel je hebt een "inbouwhandgreep" moet je er dan zeker voor zorgen dat de diepte van je handvat niet dieper is dan de dikte van je hout ?