Forum > Profiel

Gebruikersgegevens.

Het profiel van Deadly-syndrome

Gegevens van leden zijn alleen zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Laatste 23 bijdrage(n) van Deadly-syndrome (Pagina: 2 van 2)

Topic: goede speakerset bouwen (29-7-2010 00:07:00)
ik ken kierewiet ja :) die hebben echt een enorme set, maar zo veel geld kan ik niet in een keer ophoesten.. ik heb verder nog wel rond gezocht deze avond, en heb gevonden dat xtro's de toppen hier voor zijn, maar zijn er ook andere toppen die hier goed mee samen gaan, en kwa versterkers, dit apparaatje leek mij echt ideaal: SynQ Digit 2K2, vooral met de beveiligingen, en extreem lage gewicht, alleen de prijs viel me zwaar tegen, maar als jullie het met me eens zijn dat dit wel een goed versterkertje is voor dit doel, wil ik hem toch graag hebben. een ander versterkertje wat wel goed binnen mijn prijsklasse ligt, is de DAP palladium P-2000, alleen hier moet ik dan toch een voor versterker bij kopen lijkt mij?
als jullie betere versterkers weten hoor ik het graag wink ;)
Topic: goede speakerset bouwen (28-7-2010 22:09:00)
hee frank,

ik heb al een bouwtekening gevonden, en ook waar ik de ciare speaker kan halen, multiplex weet ik natuurlijk makkelijk genoeg te vinden, vooral versterkers weet ik niet echt welke het beste is voor deze subs, het doel hiervan is vooral nieuwschierigheid naar hoorngeladen kasten.. en daarna op enkele feesten meedraaien.. maar voordat dat gebeurt wil ik een beetje expirimenteren met wat voor soort kasten ik het beste vind klinken.. de muziekstijlen die er vooral op gedraaid zullen worden zitten dan toch richting de tekno en hardcore etc.. en de zelfbouw, gewoon puur omdat ik van dingen zelf maken houd :)
andere ideeen over wat ik anders beter kan bouwen zijn uiteraard ook welkom
Topic: goede speakerset bouwen (28-7-2010 17:36:00)
hallo allemaal, ik ben nieuw hier op het forum, en heb meteen een aantal vragen.. ik zit al een tijdje rond te neuzen over pa speakers, en ik heb in ieder geval al subs gevonden die ik wil, de punisher II, en die wil ik in ieder geval 2 bouwen, zelf bouwen is niet heel moeilijk voor mij ivm eigen bouwbedrijf, alleen weet ik niet wat ik daar allemaal voor moet aanschaffen, en waar ik alles kan kopen, dus wat ik eigenlijk allemaal nodig heb, de speakers weet ik, dat zijn ciare 12.00SW's maar verder kwa aansluitingen en afwerking etc.

verder wou ik ook graag weten wat voor versterkers, crossovers etc. ik hier voor nodig heb, en wat volgens jullie de beste toppen zijn voor bij deze set, en ook graag wat dat weer allemaal kost, mijn budget ligt nu rond de 1500 euro, maar dat kan evt. wat meer worden, gereedschap ligt hier genoeg dus daar heb ik geen problemen mee..

alvast bedankt voor de moeite :)