Home > Geluid > DJ Gear > DJ Controller

Numark NS7 III

4-Kanaals DJ Performance Controller

Numark NS7 III

Artikelnummer: 58897 | 103185
GTIN/EAN: 0676762186919

 


Geen reviews
Schrijf zelf een review

Numark DJ producten
DJ (Midi) Controller
Numark DJ DJ (Midi) Controller

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

De Numark NS7 III is de opvolger van de meest geavanceerde en toonaangevende gemotoriseerde DJ controller in de industrie: de Numark NS7. De Numark NS7 III heeft wederom een update ondergaan en is uitgerust met vier kanalen, 16 snelheidsgevoelige Akai Professional MPC Pads met achtergrondverlichting, uitgebreide effectmogelijkheden waaronder een complete reeks aanraak geactiveerde knoppen en filters en een zeer uitvoerige integratie met Serato DJ.

De 16 MPC pads van de Numark NS7-III kunnen worden toegewezen om vijf dynamische features in Serato DJ aan te sturen: Cues, Loop, Roll, Sampler en Slicer. Iedere pad heeft RGB verlichting, waardoor een bijna eindeloze reeks kleurvariaties toewijsbaar is via MIDI.

De vinyl platter controle heeft nog nooit zo natuurlijk aangevoeld. Dit is te danken aan de gemotoriseerde platters met 3.600 tikken resolutie, instelbare hoge en lage torque, echte slipmatten en vinyl. De 4-kanaals mixer van de NS7 II kan zowel met als zonder een computer werken en heeft uitgebreide aansluitmogelijkheden voor externe apparaten. Uiteraard is de mixer voorzien van onmisbare elementen zoals gain, equalizer en effectknoppen.

De Numark NS7III heeft een robuuste, volledig metalen behuizing en wordt geleverd inclusief Serato DJ software.

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties