Home > Geluid > DJ Gear > DJ Controller

Denon MC6000MK2

Complete Mixer / 4-deck MIDI Controller met Serato DJ Intro

Denon MC6000MK2

Artikelnummer: 54090 | 102642
GTIN/EAN: 4951035051672

 


Geen reviews
Schrijf zelf een review

Denon DJ producten
DJ (Midi) Controller
Denon DJ DJ (Midi) Controller

Hou mij op de hoogte over dit product (i)

Discontinued

 

 

Dit product is niet meer leverbaar.

Met een verbazingwekkende hoeveelheid features, real-time kanaalmatrix werking, slank table top ontwerp, een stevig stalen chassis en hoogwaardig geluid maken de Denon MC6000MK2 tot de table top standaard voor Professionele Club en Mobiele DJ’s die op zoek zijn naar het hart van hun op software gebaseerde DJ uitrusting.

De Denon MC6000MKII wordt geleverd met Serato DJ Intro (2 decks versie), heeft MIDI-mapping mogelijkheid en is ook compatibel met andere populaire DJ programma’s. Deze state-of-the-art controller integreert naadloos met Mac® OSX en Windows Vista, 7 en 8 systemen en heeft een selecteerbare Video / Audio controle crossfader feature – ideaal voor DJs die (nu of in de toekomst) video aan hun sets willen toevoegen. Iedere kant van de unit kan tot twee decks aansturen (voor een totaal van vier), met zichtbare kleurverandering van het deck voor intuïtieve bediening.

Opvallend is bovendien dat de Denon DN-MC6000 MKII kan functioneren als een conventionele mixer, door signaal van externe apparaten te verwerken ook zonder te zijn aangesloten op een computer.

Handige links

www.keurmerk.infoBetaalopties